Just hemkommen från en ovanligt trevlig fest hos henka, där jag råkade bli full på folkisar (omöjligt enligt en del). Och last.fm spelar infected för mig, så allting är fulländat… Och det var massa trevligt folk där, Sofie (såklart) och Lottish och Jessica och Therese (stavning är osäker) och Anja och JoJo (inte jag) och Petter… via telefon! Fast telefonen var dålig och jag var full, så jag hörde inget. Och Henka tog en massa kort som nog blir pinsamma imorgon. Och nu är det svårt att skriva trots att jag sitter vid mitt eget tgntbord, så CU imorgon! Eller nåt!

EDIT: Och tydligen älskar man sin egen musik när man är full. Iaf den man var nöjd med. Har varit med om att jag fått nervösa nervsammanbrott på annan musik som jag gjort när jag varit full, så jag ska inte utmana ödet. Men Alien Planet är bra när jag är full! =) Som vanligt är all min musik nedladdningsbar på vidde.org