Det har vart helt galet härikring! Seasons har kommit ut till sims, men jag har knappt hunnit spela det, för det har hänt så mycket. Massa jobb, massa hästar och massa kompisar… Weee!

Fast jag undrar om det inte vilar någon slags förbannelse över stallet, för det är så mycket benskador på djuren därnere! Eller nåt virus… inte vet jag om det ens är möjligt, men mystiskt är det ju med så mycket halta hästar och rådjur(!).

Jag la in en till historia från thesims.se på min hemsida. Under sim2->stories. Det är första delen i en serie (dagboksfunktionen i spelet funkar inte så bra när jag gör historier, för alla flyttar hela tiden) och jag funderar på att göra hela historien på min hemsida, för det börjar vara många dagböcker på mitt thesims.se-konto nu och snart får jag väl inte ha fler…Klicka på bilden för att komma direkt till historien! Fast den kommer inte uppdateras så fort, för de där historierna är ännu mer på lek än min musik, och jag har inte tiiid! =)