Jag tror det är nåt fel i mitt huvud. Men jag vet inte vad det är. Det enda jag vet säkert är att det bor ett självhat i mig. Jag försöker vinna över det, men jag blir liksom inte av med det. Och när jag är svag är det starkt…

Men det är något annat också. På nätterna när det sitter någon i mitt hjärta och skriker, är det verkligen som det ska vara? Eller är det bara något som händer när en människa inte har gått och lagt sig vid 12? Kanske därför så många tror att 12 är spöktimmen…

Eftersom jag inte vet vad det är försöker jag hitta det. Och jag letar i andra. Det är nog inte bra, och jag skulle sluta med det om det var så att jag gjorde det medvetet. Men det gör jag inte.

Jag ska nog pausa YouTube ganska rejält ett tag. Iaf vissa människor som jag inte borde titta på. De får mig bara att må dåligt på deras vis. Ju mer jag förstår av dem, ju mer av dem hittar jag i migsjälv…

Och jag blev nyss påmind om en sak jag försökte förklara när jag gick på högstadiet. Jag gav upp efter ett tag. Det var ingen som förstod. Jag försökte förklara genom att rita denna bild:Om du inte förstår kan jag inte hjälpa dig.