Jag tror jag har fått nåt virus eller bakterie eller whatever. För idag hade jag kaffeabstinens… och den visade sig vara OBOTLIG! Inga mängder av kaffe, sömn eller mat kunde ta bort denna nedtyngdhet som har drabbat mitt huvud. Jag skulle säga huvudvärk, men det är det inte.

Henka sa nåt om att inte blanda ihop ensamhet med ledsenhet. Känns inte som att det är det jag gör, men kanske? Känns iofs mer som att jag i ett grundtillstånd är ledsen och shit, men att jag lyckas vinna över det när jag har energi. Vilket jag inte har idag.

Hade jag fattat att jag mådde fysiskt dålig tidigare hade jag nog ringt återbud till stallet, men nu får jag ingen igenridning om jag inte kommer ikväll, så då tänker jag minsann åka dit. Kanske funkar hästarna som de brukar på mig; gör mig frisk från allting, fysiskt och psykiskt. Eller inte kanske. Antagligen.

Jag skulle egentligen ha gjort en massa saker idag. Företagssaker och städning. Men jag orkade inte. Det gick inte. Skulle åkt till banken också, men jag orkade inte ens leta rätt på den dumma inbetalnings-prylen.

Jokkmokks ridklubb: fixa så man kan betala via internet! Eller instruera hur det ska ske, om man nu redan kan det.

Samsung: fixa er programvara! PC studio 3. Den säger hela tiden “phone error occured” när jag ska föra över filer. Och så måste jag ta dem en och en via windows crappiga bluetoothöverföringsmjukvara. Det funkar visserligen fint, men det är störande att det inte funkar som det är tänkt med den officiella programvaran (som killen i phonehouse i södertälje ville ha 400 spänn för, men som tack och lov fanns gratis på hemsidan. Ett plus till er, iaf.).