Då var vi hemma från Magnus och Elsas bröllop. Romantiskt som tusan var det, och jag började nästan gråta i kyrkan för jag tänkte på hur vackert det var för dem. De verkar vara så perfekta för varandra.

Petter tyckte att om han gifter sig någon gång blir det nog väldigt annorlunda. Jag håller med, även om jag antagligen skulle kunna säga så vid hans bröllop också. =)

Vi tror på många saker, Micke och jag, men inte bibelns gud. I mitt fall tror jag iofs lite på honom också, men inte så som bibeln utmålar honom… Det får jag skriva om i ett annat inlägg…

Jag satt bredvid väldigt trevliga människor under middagen/festen. Hatten av för bordsplaceraren! Och Maria Falck höll roliga lekar och tipspromenad under kvällen som var helt alkoholfri. Det kändes ganska befriande, tycker jag. Inga tal av överförfriskade människor. Nu vet jag inte om det fanns någon risk för det annars, men det är inget kul när det händer.

Jag är lite osammanhängande, känns det som, men på det hela vill jag säga att bröllopet var väldigt fint och det kändes som att det passade brudparet perfekt.

EDIT: här är lite bilder