Eftersom Perspektiv blockar sidor som inte är olagliga så blockar vi dem.

Piratbyrån och The Pirate Bay startar tillsammans en kampanj där vi uppmanar siter att blockera åtkomst för Perspektiv Bredbands kunder.

Jag tycker det inte är mer än rätt. Jag menar, varför ska vi tillåta trafik från dem? Det borde vara olagligt att göra som de gjort, och en svensk domstol borde kunna döma att det de gjort (blockat sin användare från att besöka en rysk hemsida) var olagligt. Alltså kan vi blockera dem redan idag, för enligt dem själva behöver man inte veta att något är olagligt. Det krävs bara att man tycker att det borde vara olagligt, och att man “vågar”. Jag vågar. TPB vågar. Piratbyrån vågar. Vågar du?

Såhär ser det ut för perspektiv-kunder om de försöker gå till min hemsida nu. Tyvärr kan jag inte blocka bloggen för dem, eftersom php-script inte funkar i template-rutan. Jag har provat förut… =)