Jag har läst om det här, här och här i nämnd ordning. Jag kände att jag måste ta mitt piratiska ansvar och sprida detta så mycket jag kan. Det handlar om bredbandsleverantören Perspektiv Bredband i Malmö, Lund och Eslöv. De har valt att sencurera nätet med motiveringen att den sidan blir troligen olaglig i Sverige i framtiden. Men det är den inte ännu.

Vad är det för fasoner? Om någon gör något obekvämt som borde vara olagligt men som inte är det, ska vi då först arrestera denna person och sedan se om vi kan ändra lagen?

Så har ni som är kunder hos Perspektiv och har ett alternativ, överväg det! Och för guds skull, är du inte redan kund hos dem, bli det inte! Vem vet vilka andra sidor de får för sig att blockera. De som är lite obekväma, men har man inte rätt att gå dit och kolla vad det är?

EDIT: Här finns en artikel om det hela på engelska.
Here is an artikle about why to bojkot Perspektiv in english.