Var som sagt på stallet igår, och idag igen. Igår var helt underbart. Jag red La Stocka och jag lyckades med saker som jag inte gjort på… Har jag gjort det någon gång? Jag vet inte. Hon gick iaf i form nästan hela lektionen och det kändes bara bra att rida! Och kul! Vi hade en väldigt duktig ridlärare (hon som red Challit i lördags) och man märkte att det var hög nivå i gruppen. Me like.

Fast det var lite rutiner som vi inte kände igen och det verkade finnas en stämning i gruppen jag inte riktigt gillade. Lite av “Vi är bättre än dem” eller kanske bara “vilka är det där?”. Det blir väl så när man inte känner varandra, kan jag tänka mig. Jag fick lite vibbar att dessa människor inte var så pigga på att hjälpa andra som alla andra jag träffat i stallet innan. Ingen rolig upptäckt. Men det var bara vibbar, och jag har ingenting alls konkret att basera detta på, så egentligen borde jag hålla käften om det. Det är bara det att mina vibbar om folk brukar stämma. Antagligen är det en gruppgrej också. Var och en för sig beter de sig säkert helt annorlunda. Så hoppas ingen från Jokkmokk läser detta och tar illa vid sig nu (det är bara sanningen som jag sett den)! =)

Imorgon är det vår vanliga grupp, där man vet hur alla beter sig. Ska bli trevligt. Caprillibana, minsann. Sist betydde det bommar på marken, och det var vad vi gjorde igår. Jag måste säga att jag tycker om sådana övningar… De flesta gillar att hoppa eller rida ut, och det kan vara roligt, men det bästa jag vet är att rida i ridhuset och känna att jag har kontroll över en häst som går fint, att det är jag som får den till det. Är jag konstig då? =)

Jag hoppas bara att jag kommer ut på vägen med bilen imorgon. Det är en massa snö ivägen. Men jag kanske har en underbar pojkvän som hjälper mig… =) Och nej, tyck inte synd om mig för att det är snö här! Tyck synd om södra sverige som har haft 10 plusgrader (i Södertälje) idag. Stackars människor…

Glömde nästan ridlektionen idag. Den var… ok. Jag red Maksis, och jag tycker inte om den hästen har jag kommit fram till. Han ser mysig ut, men jag rider hellre Lucy eller La Stocka och mycket hellre Debesis. Och jag förstod inte riktigt ridläraren idag heller. Förstod inte vad hon menade och fick inte ut så mycket vettigt av det hon sa. Men jag tycker ju att det går bra att öva på saker i min egen lilla värld på fyrkantspåret, så helt bortkastat var det inte. Motion var det då sannerligen! =)

Nepp. Nu blir det duschen.