9 reaktioner på ”Juligt #2”

  1. Hallå! Julgranar SKA luta! Jag kollade nu, och den lutar lite, men inte lika mycket som på bilden. Det var nog jag som lutade… Inte lätt att hålla kameran rakt heller, minsann! =)

  2. Ja det ser verkligen Juligt ut, dock har vi i min familj traditionen att granen inte komme rupp förän det verkligen är Jul. Men å andra sidan ser man Julgranar överallt redan i November (suck). Sen saknar man mer snö än Julen om jag ska vara ärlig… menar det är mitten av December snart och inte en snöflinga… varit på resande fot i mellan Sverige i två dagar och det känns som Maj eller snarare April med tanke på allt regn… ush, blir ju deprimerad…

  3. Jag vidhåller att julgranar ska luta. Dessutom är toppen inte avbruten. Det är en sned plastgrej som sitter där. Palstgranar… Jag hittade ingen stjärna heller.

  4. Tigger: Efter första advent är allt lovligt, tycker jag. Dessutom kommer jag fara härifrån dagen före lucia, så om jag ska hinna se granen måste den upp nu. =)

  5. Haha Vidde, självklart får du ha upp granen när du vill, ärligt talat gillar jag inte traditioner, dom är som regler, till för att brytas hehehe. Dessutom, om man tar upp eländet nu så slipper man det sen 😀

  6. Tigger, jag vet att jag får göra som jag vill i mitt eget hem. =) Smaken är som baken, och jag gillar traditioner. Faktum är att jag gillar regler också. Det är jag det. Rutiner, däremot…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *