Nu har jag fått upp både adventsljusstake och julgran. Jag tog kort på dem, men min dator vill inte funka med kameran. Hur 17 hittar man kameran när den inte ploppar upp på det automagiska viset (“Hur vill du öppna den här grunkan”-dialogen) eller finns i “den här datorn”?

I alla fall så blev det väldigt juligt här! =) Jag orkade inte gräva efter mossa till ljusstaken, så jag använde glitter istället. Det funkade hur bra som helst. Och de färgglada diodlamporna åkte upp på plastgranen. Det fanns traditionella lampor här också, men de hade traditionell icke-jordad kontakt, så den passade inte i min fördelningsgrunka (vad 17 heter det?).

Sara skulle komma över för en timme sedan och vi ska till stallet och rida. Men jag har inte hört av henne. Skumt. Har jag tur blir det stallet imorgon också, och sedan återigen på torsdag. Mycket häst, men kan man få för mycket? Jag tror inte det. Min hand som jag har skavsår på kanske tycker annorlunda…

Grejen är att jag var lite sen med att komma på att jag inte kan vara med på slutet på terminen. Då måste man rida igen, och till skillnad från andra ridskolor får man inte spara lektioner (jag tror iaf att man fick det i Hölö). Jag förstod inte varför, men det fanns säkert en mycket bra förklaring på detta. Så för att hinna rida extra måste det bli mycket stall samma vecka. Men vi får se. Det värsta som kan hända är att jag går miste om ett ridtillfälle, och det är ju inte hela världen.

Apropå juligt så såg vi genrepet för julshowen på stallet i lördags när vi hade stallpass. Speciellt ett nummer fick mig att tänka till lite. Det var Ingela som red Promessa samtidigt som en annan ridlärare (tror jag det är) som jag inte kan namnet på red Challit. Ingela är ju jätteduktig, och att se henne rida Promessa är verkligen något speciellt. Men det som var grejen var att Challit gick typ lika fint som Promessa (som faktiskt bångstyrade sig lite). När jag rider honom är han antingen en älg eller så tar all farten slut. Får jag honom på tygeln stannar han typ. Jag undrar hur hon gjorde… *avis*