Vad somliga ser som uppenbart

Länk via Mind.

Lyssna särskilt på vad som sägs i slutet av filmen. På vad Hitler införde som första steg när han tagit makten. Ska vi verkligen sitta och se på när samma saker införs i Sverige? Sverige där sådant inte kan hända, för hallå! Det är ju Sverige. Eller kan det?

Det jag tycker är konstigast är att det finns så många som ser dessa samband, men det får ändå fortgå. Mera pirater behövs!

Flattr this!

4 reaktioner på ”Vad somliga ser som uppenbart”

  1. heh, vad kan man säga? Annat än att historien upprepar sig, om och om och om igen, börjar ju inte med Hitler direkt…, ta Cesar och Rommariket, Aztekernas ”mänskliga guda offringar”… Människan kommer ALDRIG att lära sig av historien, varför? Jo för att ‘Historien’ försvinner efter två-tre generationer och då har man ”glömt” hur det var. Vidare är det ju bara vinnande sidan om saker och ting som får SIN istoria skriven…

  2. Anonymous: Vad är det som inte stämmer i filmen då? Upplys oss gärna. Jag vill ju inte använda argument som inte är sanna!

    Men när jag såg den verkade allting rimligt…

  3. Menar du att det måste vara falskt för att det fanns på youtube? Mycket av det som ligger på yuotube kommer ju faktiskt någonstans ifrån, dessutom är det ganska allmänt känd kunskap som visas och det nya i den här filmen är ju jämförelsen, inte informationen som ligger till grund för jämförelsen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.