8 reaktioner på ”Sann konst”

 1. Hej Vidde.
  Jag fann din sida på google när jag letade efter layouthjälp till blogger. Om du har tid & lust så skulle jag vilja veta hur man lägger in en egen bakgrund och egen banner som rubrik?
  Faithless på din film här e bra 🙂

  Ps. Jag vet hur det känns att förlora ett djur man älskar,och hoppas du mår bättre nu.

 2. Lite kunskaper i html skadar inte. Gå till template i settings och sök rätt på stället i koden där det står body och ändra i background. Såhär ser det ut hos mig: background:#000000 url(”http://napster2k.mine.nu/~vidde/BG_blogg.jpg”);

  Att ändra bildbakgrunden bakom rubriken går till på ungefär samma sätt. Är lite trött nu, men jag hoppas det där hjälpte. Om inte annat kan man ju prova sig fram och klicka på preview. Om det inte blir bra är det bara att låta bli att spara…

 3. Tusen tack för hjälpen! Det var jättesnällt:) Har ändrat bakgrunden nu och får fixa resten senare ikväll, jättekul ju (=
  Ha det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.