Oregelbundet

Det kan den närmsta tiden se lite oregelbundet ut på hemsidan och bloggen. Sorry for the inconvenience. Och jag är nästan säker på att det inte stavas så…

I alla fall så hörde jag mitt nya uttryck i en matiné som jag tror Tigger slog på. En yngling bjöd in brevbäraren som kom med paket. På bordet stod en massa flaskor och den andra ynglingen, till vilken paketet skulle, såg bakis ut. Den första ynglingen ursäktade: ”Ja, här ser lite oregelbundet ut, vi har haft en liten sammankomst.” För mig var detta fruktansvärt roligt. Men det kanske måste ses. I så fall: se det för din inre blick. Tänk på att det var länge sedan (typ när min otroligt ordentlige morfar var ung), och alla pratade sådär som de gör på gamla filmer (liksom stelt och artigt).

Flattr this!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.