I senaste avsnittet av South Park figurerar Steve Irwin. Han är död och kommer till Satans super-sweet-sixteen-party. Djävulen tycker inte att det är passande att komma dit utklädd till krokodiljägaren så snart efter hans död, men det visar sig ju att det verkligen är han, varpå han kickas ut då han inte är utklädd. Hela avsnittet går förresten ut på att Satan vill ha ett lika stort och fint party som de bortskämda amerikanska ungdomarna på tv, och utan att tänka sig för blir han lika bitchig som dem. När han kommer på det får han dåligt samvete. Det hela tar jag som en pik mot de där tonåringarna (som jag inte sett) då tom djävulen får dåligt samvete av sådant beteende.

I alla fall är visst somliga upprörda över att Steve alls förekommer i avsnittet. Det hela känns lite Muhammed, tycker jag. Det läggs inga värderingar på Steve. Han kommer till festen men blir avhyst av en tjurig djävul som helt tappat koncepten. Om man inte kan hantera att se sin idol i en tecknad serie ska man inte titta på South Park, tycker jag. För hallå, människorna! Det GÅR faktiskt att stänga av! Inte titta, låta bli! Sådetså.