Jag upptäckte just att Petter utmanat mig. Bäst att svara, då!

Vad lyssnar du på för sorts musik?

Jag härmar Petter genom att länka till mitt Last.fm-konto. Men om det är väldigt representativt vet jag inte. Jag har inte haft det så länge. Men jag lyssnar på väldigt mycket olika musik. Vad jag INTE gillar är väl i princip hiphop och rap och kanske något mer i den stilen… Och så hårdrock när den blir för hård. Där. Det gick fortare att säga än att rada upp allt jag gillar!

Vad heter favoritartisten/artisterna?

Dire Straits, Beatles, Infected Mushroom, Daft Punk… Självklart finns det många fler, men det var de som ploppade upp i mitt huvud först.

Låt som gör dig glad:

Hela soundtracket till “Smala Sussie” gör mig glad. Och Duckstars “I en rostig röd Mercedes”.

Bästa låten:

Brothers in arms har varit min favvislåt sedan jag var oförskämt liten.

Sämsta låten:

Oj. Allt timbuktu har gjort. Och alla låtar som handlar om att en kille är tuff för att han står och viftar mot kameran i sin video framför en massa lättklädda tjejer som står och hånglar med en bil… Och… Jasså bara en låt! Jag lyssnar så sällan på musik jag inte tycker om nft, men hatlåten genom tiderna var nog “hej Monica”. Tror jag.

Bästa partyhiten:

Trance! Har svårt att välja en, för det är så sällan jag har koll på vad jag hör, men sån där knasig trance som gör att jag vill dansa hela kvällen… =) Fast det är omodernt nu, tror jag.

I min mp3:

Jag har nog inte haft någon musik alls knappt i min mp3-SPELARE. Jag brukar slänga in ljudböcker i den ist, för det underhåller mig bättre. Superbra när man är ute och går…

Var man tvungen att utmana någon också? Micke, vill du svara?