Dagens skratt

Hittade just en artikel: Linda Rosing om sitt valresultat

För att inte stöta mig med någon ska jag inte skriva något om artikeln. Jag tänker bara berätta att jag skrattade medan jag läste den, och de som är likasinnade kommer också att göra det. Ni andra får väl… ja, jag vet inte.

Flattr this!

2 reaktioner på ”Dagens skratt”

  1. Alltså, Linda Rosing är ju så himla väck i skallen att det bara är sorgligt. Ska bli intressant att se om det ”unika” partiet är kvar i nästa val, och om de lyckats skaka ihop ett partimanifest som känns som om det var skrivet av en 11-åring.

  2. En sak som är bra med Linda är ju att man inte behöver bemöda sig med att skriva dumheter om henne. Det räcker så bra med att länka till vad hon själv sagt… =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.