Jag messade till hela min familj igår och uttryckte mitt hat mot borgarna. Blesch, skrev jag. Jag ville inte använda för starka ord, för vår familj är ganska splittrad vad gäller politik. Syrran och mamma hade jag ingen aning om var de stod. Nu vet jag vad syrran röstade på, men mamma brukar inte alltid tala om det. Och det har hon ju rätt att låta bli.

I alla fall så fick jag ett telefonsamtal från pappsen. Han sa att jag kunde hälsa mina kompisar att han minsann hade röstat på Piratpartiet. Så där vann vi bort en röst från alliansen i alla fall. Han är nämligen gammal centerpartist och hade tänkt rösta på dem mest för att protestera, men han protesterade genom att vara pirat istället!

Sen gnällde han och tyckte att det hade varit svårt att hitta valsedlarna. Han hade tänkt ställa sig utanför med dem, men så kom han på att han inte visste vad de stod för. Han är rolig, min pappa… och lite cool!