Idag har det varit full rulle hela dagen. För det första har ju jag och Micke åkt till Kåbdalis och Snesudden och lagt ut valsedlar för piratpartiet. Det var himla vackert åt det hållet! Jag har ju aldrig åkt dit förut, och nu när träden står i eldens alla färger var det verkligen en upplevelse. Så bilresan var ganska gemytlig. Och eftersom Micke följde med kände man sig inte ensam när man åkte vilse heller… =)

Det tog dock mycket längre tid än vi trott, så jag kände mig lite stressad när vi kom tillbaka. Sara hade ju bokat långritt åt oss och Anita från ridgruppen (Elenor kunde inte) klockan 13.00. Men vi hann.

Jag fick rida Challit, som är lika älgig som jag, känns det som. Vi kommer ganska bra överens, han och jag. Anita hade Lotus, och hon tyckte att han påminde om hennes hund! Till sättet, alltså… =) Och Sara hade Maksis, som var väldigt lik henne själv… till sättet. Så vi kände oss alla tre rätt så kompis med den hästen vi hade.

Och det är därför jag är så trött nu. Två timmar till häst är megajobbigt! Men så kul… Och naturen var fortfarande lika fin. Det bar av upp på Storknabben igen. Jag envisades med att titta på utsikten också, för det är något speciellt med att komma upp där till häst.

Nu ska jag lägga mig och slappa lite innan valvakan börjar. Det blir godis och läsk framför tv:n med Sara och Jomi. Najs. Och lagom jobbigt för min stackars kropp…