Arbetarparti vs Arbetareparti

Via Peter Karlberg hittade jag en länk till denna text om det nya arbetarpartiet. Det är väldigt sant, det som står där:

Socialdemokraterna samlar arbetare, tänker på arbetare och driver frågor som gagnar arbetare.

Moderaterna är ett arbetarparti. De vill helt enkelt att vi ska arbeta mer för mindre pengar. Det är ingenting nytt med det.

Jag är visserligen inte socialdemokrat, men jag är väldigt emot moderater. Speciellt då jag ser att många som röstar på dem inte förstår vad deras politik går ut på och vad den betyder för dem. Lite som den polska Sverigedemokraten jag såg i insider. Snacka om ironiskt.

Tags:

Flattr this!

4 reaktioner på ”Arbetarparti vs Arbetareparti”

 1. Nä. Då är det mycket bättre att rösta på ett trefrågeparti som skiter i resten. *dryper av sarkasm:-)* Men det är ju lätt att hålla med ett parti som tagit ställning i några självklara frågor men struntar i resten. Men totalt livsfarligt. Hade jag trott på gud hade jag bett till henne att pirat inte kommer in i riksdagen.

 2. Om alla röstar enligt vad de tycker är allra viktigast i sverige så tror jag att vi kan uppnå en ganska bra blandning i riksdagen som, och håll i dig nu: REPRESENTERAR folkets vilja! Som det är nu kanske en person röstar på moderaterna för en fråga där de har en vettig åsikt, men när det väl kommer till kritan kompromissar moderaterna bort just den frågan. Är det demokrati?

  Dessutom tror jag inte det finns någon som vill att piratpartiet ska ha majoritet i riksdagen. Vi tror på en seger som redan vunnits, och som är mycket viktigare än mandat. De andra partierna märker att de förlorar väljare på att inte ta upp piratpartiets frågor och göra dem till sina. Som det är nu har vi inte nått hela vägen fram ännu, för de andra partierna har ännu inte förstått vad det handlar om.

  Jösses vad dåliga rådgivare de måste ha, btw! De tror att det handlar om fildelning, och att vi vill ha allting gratis. Det gör det till viss del, men det viktigaste är att vi inte vill bli övervakade dag som natt i våra egna hem. Vi vill inte bli klassade som terrorister för att vi lyssnar på musik…

  Som sagt, vi behöver folk som röstar på de andra partierna också, annars finns det inget att samarbeta med. Och demokratin blir definitivt lidande. Så du ska rösta på vad DU känner är rätt, och jag har inte med det att göra. Man är ensam bakom den gröna skärmen…

  Själv är jag öppen med att jag tycker att skillnaden mellan partierna i just dessa tre frågor är viktigare än skillnaden mellan resten av partierna i resten av frågorna. Jag vill rösta på något som gör skillnad i den riktning jag vill.

 3. Vidde, varför debatterar du med en person som inte vågar stå för sina egna åsikter utan envisas med att vara anonym? Känner du inte igen ett troll när du ser ett?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.