Det här är väl olagligt, för vi får inte sprida kultur, men jag vill i alla fall länka till ett program från tv3 som kan laddas ner –>här<--. Det handlar om partierna utanför riksdagen. Tyvärr är det väldigt svårt för programledaren att hålla en seriös nivå på diskussionen när vissa är sådana tomtar. Men det är ändå bra för demokratin att låta alla synas och höras. Jag tror på demokrati. Jag tror att politisk bredd främjar demokratin. Och det väljarna vill ha nu är ideologier. Fasta övertygelser om hur samhället blir bättre. På sikt. Framtidsvisioner! Det vill jag ha, och jag vet minst en till som vill det.

För övrigt tycker jag att alla i sverige är skyldiga att se Steal this film. Den är väl inte den mest skickligt gjorda dokumentären som finns, och ibland tycker jag att den fokuserar på fel saker. Men den är ändå sevärd. Och tänkvärd.

Akta högtalarna, bara. Ljudet är lite ojämnt.

Tags: