Bild via Ups & Downs:
Jag var inne på valmyndighetens sida för att kolla när vallokalen jag ska lägga röstsedlar i imorgon öppnar. Jag klickade runt lite och hittade denna sida över registrerade partier.

På skoj sökte jag på lite olika. Hittade Piratpartiet, men inte något unikt parti. Såvida det inte skett något misstag eller det är fel på sökfunktionen i min webbläsare så är unika partiet alltså inte registrerat. Jag trodde Linda ville komma in i riksdagen? Eller nej, det trodde jag iofs inte. Jag trodde att hon ville se ut som att hon försökte komma in i riksdagen för att få publicitet.

Så nu har jag bevis; Linda Rosing är endast ute efter att synas i medierna. INTE efter din röst. Så ge henne inte den! Lägg din röst på ett parti som menar allvar istället! Mitt förslag är Piratpartiet. Fast nu tror jag väl iofs inte att någon går från att vara “unik” till att vara pirat. Unika partiet är tydligen FÖR övervakning. Jag tycker den viktigaste valfrågan är att vi INTE ska övervaka medborgarna i det här landet…

EDIT: Läste här att unika partiet faktiskt inte satsar på att komma in i riksdagen i höst. Då vet vi det.

Tags: