Har du glömt någonting, Linda?

Bild via Ups & Downs:
Jag var inne på valmyndighetens sida för att kolla när vallokalen jag ska lägga röstsedlar i imorgon öppnar. Jag klickade runt lite och hittade denna sida över registrerade partier.

På skoj sökte jag på lite olika. Hittade Piratpartiet, men inte något unikt parti. Såvida det inte skett något misstag eller det är fel på sökfunktionen i min webbläsare så är unika partiet alltså inte registrerat. Jag trodde Linda ville komma in i riksdagen? Eller nej, det trodde jag iofs inte. Jag trodde att hon ville se ut som att hon försökte komma in i riksdagen för att få publicitet.

Så nu har jag bevis; Linda Rosing är endast ute efter att synas i medierna. INTE efter din röst. Så ge henne inte den! Lägg din röst på ett parti som menar allvar istället! Mitt förslag är Piratpartiet. Fast nu tror jag väl iofs inte att någon går från att vara ”unik” till att vara pirat. Unika partiet är tydligen FÖR övervakning. Jag tycker den viktigaste valfrågan är att vi INTE ska övervaka medborgarna i det här landet…

EDIT: Läste här att unika partiet faktiskt inte satsar på att komma in i riksdagen i höst. Då vet vi det.

Tags:

Flattr this!

3 reaktioner på ”Har du glömt någonting, Linda?”

  1. Du har fel. Unika partiet ställer upp i riksdagsvalet. Vi ställer även upp i kommunalvalet i Stockholm, Oxelösund, Töreboda, Falköping och Halmstad.
    Man behöver inget registrerat parti för att ställa upp i val. Det är bara att läsa innantill på valmyndighetens sida.

    Johan Norén
    Unika Partiet

  2. Får hoppas att dem inte kommer nån vart oavsett hur det är med registreringen eller inte. Mer övervakningshysteri är det sista vi behöver just nu.

  3. Aha, nu har jag läst. Bäst för er att det inte finns något annat parti som vill kalla sig samma sak då… Och jag har inte fel. Jag berättar vad jag tror att Linda har för personliga planer. Dessutom meddelar jag vad jag läst att partiet har för ambitioner i detta val. Det är inte fel. Vilseledande, möjligtvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.