Sitter fast

Jag spelade lite Zelda igår och idag. Ocarina of time. Nu sitter jag fast. Det är meningen att jag ska gå in i lost forest och rädda min kompis Saria, men det verkar som att ingången till där hon är på något sätt inte låsts upp fast den borde det. Jag borde komma till en äng där jag varit förut, men jag kommer aldrig dit. Jag börjar nästan tro att det är någon bugg i spelet. Men det är väl jag som missat någonting…

Man kan bli smått vansinnig när man inte hittar det man letar efter, dock!

Tags:

Flattr this!

5 reaktioner till “Sitter fast”

  1. k. Ska kolla! Nu sitter jag fast på annat ställe, dock. Hittade till sist fram i labyrinten mha walkthrough. Hade varit roligare att klara det själv, dock…

  2. Vart är det du sitter fast nu? Kanske kan hjälpa till, spelade en del Ocarina of Time för några år sen.

    Fast tricket när man fastnar antar jag är att pröva att prata med alla, springa runt på alla möjliga ställen och pröva allting man inte prövat. Och har man då tur så är det nåt som lyckas.

  3. Jag gav upp för det var mitt i natten, men jag kom förbi allting och lärde mig den nya visan. Sedan kom jag in i ett tempel med fyra spöken som snodde med sig eldar av olika färger. Jag har bara hittat två av dem (i två trappuppgångar). Behöver två till för att komma ner till bossen. Men jag ska göra ett nytt försök innan jag letar efter lösningen på internet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.