De senaste dagarna har jag inte kunnat logga in på min mail som jag haft genom högskolan. Det har inte kommit några meddelanden om att jag inte ska få ha min mail fortsättningsvis, och det står ingenting om inloggningsservern (som ju skulle kunna vara nere) när man ska logga in. Det är mycket frustrerande. Jag återuppväckte vidde_hemsta@yahoo.com, så om någon har försökt nå mig de senaste dagarna går det bra att maila på den.

Om någon som går på MDH har ett nummer dit jag kan ringa eller en mailadress man kan använda i sådana här situationer vore jag tacksam för upplysningar. Det står ju att man ska kontakta helpdesken på institutionen, men jag är så långt borta… =)

EDIT: jag har nu upptäckt att det är helt enligt reglerna att de stängde av min mail eftersom det var länge sedan jag var registrerad på en kurs på MDH. Men de kunde väl skickat ut ett meddelande om det någon vecka i förväg?

Tag: