Kom just ut ur duschen. Tvättade bort all den härliga hästdoften. Ridterminen började idag, jag red Lucy och nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men det är så himla skönt! Skönt att veta att man använt typ varenda muskel och att man gjorde rätt så bra ifrån sig medan man gjorde det.

Lucy bråkade som vanligt, men jag bestämde mig från början att det var jag som bestämde vart vi skulle gå och hur fort. Jag tror jag lyckades rätt bra med det hela. Sara sa att det såg kontrollerat ut nästan hela tiden. Weee!

Det verkade ha blivit någon slags miss i kommunikationen, för vår ridlärare Joanna sa att hon fått höra att det var en nybörjargrupp med vuxna. Det var det inte. Vi hade alla (vad jag kunde se) rätt bra med erfarenhet. Men det var snabbt korrigerat, och bara jag får sitta på en häst och jobba mig runt i spånet är jag förnöjd. Nästa vecka är det teori. Det ska bli spännande att se vad det kan ge. Vi skulle visst se någon film. Hoppas att det blir någon info som jag inte har koll på, så att jag lär mig något. Fast jag är ganska glad för att få höra allt från början, för jag har glömt hälften av allt jag vetat med huvudet (i kroppen sitter det kvar), och det är inte hälften av sakerna, utan hälften av varje sak…

Tags: