Se denna film om du tycker om att se människor handla totalt irrationellt. Skjuta vilt omkring sig för att de tyckte att de hörde något. Och avhuggna kroppsdelar. Och en massa blod och hjärnsubstans smetad överallt. Och avhuggna kroppsdelar. Och mutanter som antastar stackars kvinnor i öknen. Och avhuggna kroppsdelar. Och folk som brinner upp. Och avhuggna kroppsdelar… Och några tafatta skrämseleffekter. En av dem funkade, resten gjorde det inte.

Btw, om jag går tio meter bort från en person, och går förbi en viss punkt (där man i filmer lägligt har placerat kameran), då låter det tydligen “wooosh”. Då hör den andra personen att man är där. Fysik jag inte kände till… Kan vara bra att veta om man smyger på någon.

Det tråkiga är att den här filmen verkade ha ett budskap i början (typ det är dåligt med kärnvapen, och USA är onda för att de pajade en massa folks liv och sedan inte tar ansvaret för det), men det var inget roligt att göra film om det, verkade det som, så det blev splatter ist.

Och jag fick Bad Taste-känsla efter ett tag, men det var inte lika mycket humor. Sedan satt jag och funderade på vad regissören önskade uppnå med att göra denna film. Vilka känslor/tankar ville han att jag skulle få? Jag har inte den blekaste. Jag vet inte om det var någon som hade tänkt i de tankebanorna iofs.

Sammanfattning: tänk dig Bad Taste utan humor.

Tags: