Frisk igen

Nu är jag officiellt frisk igen. Inget ont i halsen, och jag tog mig till och med ut i skogen för min dagliga promenad. I alla fall är det ju meningen att den ska vara daglig, men inte när jag är sjuk.

Det är dags att plocka lingon. Och blåbär. Planen är att ta med mig en hink eller något ut i skogen imorgon och plocka båda. Kanske ska ge mig på att koka sylt sedan. Inte för att jag äter sylt… Kan man äta sylt på macka?

Jag vet att man inte ska plocka blåbär och lingon samtidigt. Man kan inte hitta dem om man letar efter båda. Men nu är det så att man inte behöver leta. Det är fullt av bär i hela skogen! Jag har aldrig sett så mycket bär söderut. Finns säkert anledningar till det. Och när något finns gratis i skogen, varför skulle jag inte gå och hämta det? =)

Tags:

Flattr this!

5 reaktioner till “Frisk igen”

  1. Ja… Kanske det är mer socker i marmelad också? Men det viktigaste är nog att det ligger kvar på mackan mycket bättre än sylt.

    Förresten så blev jag nyfiken. VEM äter SENAP på pannkaka???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.