Det är ju helt bortkastat att vara sjuk när man inte missar skola eller jobb för att man är det. Iofs kan man väl säga att jag missar jobb, för jag kan inte tänka rakt, och orkar typ inte sitta upp långa stunder i taget. Det började häromnatten. Halsont och mera ont i hela kroppen. En obeskrivlig känsla av att någonting i kroppen är fel, men man kan inte sätta fingret på vad. Men ändå är känslan så stark så man bara vill skrika rakt ut.

Sedan blev det bättre, och i morse när jag hostade av bara den så tänkte jag att det var på-väg-att-bli-frisk-hosta. Sådan där som man har för att hosta upp slemmet ur halsen, och sen blir allt bra. Nu är jag inte säker längre, ska lägga mig och vila så får vi se…

Anledningen till att jag kan säga “i morse” så här tidigt är att vi var på Strukturum klockan 9 och pratade om vår affärsidé och deras startpaket. Lät bra. Och de har en fredagsfika som lät intressant. Den ska vi gå på har jag bestämt. Även om den börjar okristligt tidigt (kl 8). =)

Tag: