Sanningen om kvinnans underliv

När jag ändå plagierar Johannas blogg för fullt kan jag lika så bra fortsätta. Hoppas hon inte tar illa upp, men jag antar att alla som läser min blogg inte läser hennes, och detta måste man faktiskt upplysa om: mödomshinnan är en myt.

Tack för upplysningen, Johanna! Och en stor risbuske till RFSU som far med osanning.

Tags:

Flattr this!

4 reaktioner på ”Sanningen om kvinnans underliv”

  1. Jag läste artikeln i DN och blev helt häpen! (premenuerar på DN) Trodde faktiskt på myten fullt ut. För hur ska jag som man kunna veta? Få bekräfta att mödomshinnan fanns medans andra visste inte alls. Visste man inte bättre förr eller är det här en medveten lögn från staten för att uppnå något?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.