Nu är saker och ting lite bättre utredda, även om vissa problem kvarstår. Men bilen gick igenom besiktningen iaf. Med rådet att fixa blinkersen, som visst krånglade ibland. Överraskande.

Nu sitter jag och surfar lite, och undrar vad Linda Rosing egentligen står för. Allt man får ut av den här artikeln är att hon är för cp-skadade människor. Och det är ju inte så mycket att gå på. En misstanke om att hon snor röster från andra partier finns dock. Och obekräftade rykten som nått mina öron berättar att hon bara är ute efter att splittra, och inte ens har ordnat med tillräckligt med valsedlar för att kunna komma in i riksdagen. Och så PR för sig själv förstås. Måhända har hon redan planerat exakt vad som ska hända när hon förlorar valet, men har ingen aning om vad som ska hända annars?

Jag kommer rösta pirat, iaf, och jag hoppas att ingen ändrar sig från pirat till linda. Det vore verkligen en spik (till) i kistan för demokratin.

Tags: