Bättre nu

Nu är saker och ting lite bättre utredda, även om vissa problem kvarstår. Men bilen gick igenom besiktningen iaf. Med rådet att fixa blinkersen, som visst krånglade ibland. Överraskande.

Nu sitter jag och surfar lite, och undrar vad Linda Rosing egentligen står för. Allt man får ut av den här artikeln är att hon är för cp-skadade människor. Och det är ju inte så mycket att gå på. En misstanke om att hon snor röster från andra partier finns dock. Och obekräftade rykten som nått mina öron berättar att hon bara är ute efter att splittra, och inte ens har ordnat med tillräckligt med valsedlar för att kunna komma in i riksdagen. Och så PR för sig själv förstås. Måhända har hon redan planerat exakt vad som ska hända när hon förlorar valet, men har ingen aning om vad som ska hända annars?

Jag kommer rösta pirat, iaf, och jag hoppas att ingen ändrar sig från pirat till linda. Det vore verkligen en spik (till) i kistan för demokratin.

Tags:

Flattr this!

4 reaktioner på ”Bättre nu”

  1. Jag har mycket svårt att tro att hennes parti får någon nämnvärd mängd röster. Det är ju en sak att plocka fram en mediakåt c-kändis och låta denne tala om vad man vill förbättra. Men det är först när man talar om HUR det ska gå till som folk kan ta partiet på allvar.

    När partiet kan presentera ett fullvärdigt partiprogram och visa att de inte bara vill ha ”world peace!” utan även kan komma med konkreta idéer om hur världen ska förbättras, DÅ ska jag överväga saken. Inte till det val som kommer nu, för där vill jag inte för allt i världen ha så okunniga människor. Men kanske till framtida val, om partiet visar sig ha någon substans.

  2. Jag vet inte riktigt hur det är med valsedlar till jokkmokk pga logistik och låg aktivitet i jokkmokk. Men det jag kan göra är att skicka några till dig med snigelpost, om du är intresserad eller så kan du ju alltid skriva Piratpartiet på en blank valsedel vilket också är giltigt. =)

    rever20@lycos.com

  3. Det kommer förhoppningsvis att finnas valsedlar för Piratpartiet här i Jokkmokk. Allt annat vore skandal, med tanke på antalet sympatisörer här! =)

    Om inte annat, så ser jag gärna till att det kommer ut valsedlar bara jag får tag på dem själv.

  4. Jag har skickat ett mejl till den som stod listad som närmast mej på piratpartiets hemsida. I det erbjöd jag mig att hjälpa till med valsedlarna i Jokkmokk. Jag har inte fått något svar ännu, och jag förväntar mig att frågan är löst om jag inte hör något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.