Idag försökte vi söka f-skatt och registrera oss på bolagsverket. Fast man ska ju göra det i den andra ordningen… Inte visste vi att det var så svårt att fylla i det! Det var ju en hel del val man hade som vi inte trodde att man hade… Och det där med bokföring och momsredovisning, det är inget vi är experter på direkt. Vi ska prata med Strukturum imorgon så att vi kommer igång!

Mamma, Göran och Martin åkte till Kvikkjokk idag. Tydligen fanns det några båtar där som man skulle åkt tidigare för att kunna åka med. Jag fick aldrig klart för mig vart de gick, men det stod inte om dem i några broshyrer enligt mamma. Och tydligen hittade de ett ställe på vägen till Kvikkjokk som var mer intressant än Kvikkjokk var. Kanske inte så lyckat.

Matilda stannade hemma och solade och badade. Jag badade också, för det kändes så varmt i vattnet när jag stack ner handen. Men det var bara varmt nära ytan, så man ville inte trampa vatten direkt. Men nu har jag ju badat massor den här sommaren! Tre gånger! =)

Nu har Göran och Martin farit iväg och fiskat någonstans. Pärlälven, tror jag det var. Jag och mamma tog en timmes promenad i skogen längs en uppmärkt stig vi hittade. Vi visste inte riktigt vart den skulle ta vägen, men rätt som det var kom vi hem igen! Märkligt. Men det var en ganska lagom runda, och vi hittade en fin utsikt över något vatten som jag tror kan ha varit lilla skabram eller något.

Jag fixade dit en fil i zipfilen till min norrskenssimulator på hemsidan också. Om det är något mer som inte funkar och du som läser detta vet om det, kommentera gärna här eller släng ett mess på icq! I så fall ska jag försöka lösa problemet.

Tags: