Bloggtoppen

Kollade just vart min blogg hamnade på bloggtoppen, och blev förvånad över antalet unika besökare denna vecka. Riktigt kul att se, tycker jag. Tidigare har jag inte vetat hur jag skulle få denna information riktigt, och ibland har jag undrat om det egentligen är någon alls som läser… Iofs kan man nog inte anta att alla besökare verkligen läst något alls. Ibland kollar man ju en sida och upptäcker på en gång att det inte var vad man letade efter. Men ändå. Nu är jag glad! =)

Tags:

Flattr this!

2 reaktioner till “Bloggtoppen”

  1. Det är Andreas som lyckas bomba mig, dig och Micke med besökare. Har ca 100 med per dag för att han omnämnt oss i ett inlägg…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.