Min favorit-dagbok på thesims.se har censurerats och på grund av detta plockats ner av författaren. Sönderskurna själar hette den, och anledningen till att den censurerades (togs bort så att bara författaren kunde se den) var att den inte handlar om the sims. Idiotiskt. The sims handlar om livsöden. Lyckliga eller olyckliga. En historia illustrerad med bilder från the sims 2 hör definitivt hemma på thesims.se.

Så nu jobbar jag på att hämta hem min egen dagbok “Varför sa du inget?”, så att jag kan lägga den på min hemsida och ta ner den under högljudda protester från thesims.se. För jag tycker inte att det finns ett lämpligare ställe för sådana berättelser, och de berättelser som blir kvar är så smärtsamt ointressanta.

När jag lyckats ta hem hela historien ska jag börja fila på en egen community som går ut på att skriva historier som de jag skulle velat se på thesims.se. Vore lite kul att göra… =)

För övrigt är mamma och company här nu. De for upp i ett svep, så de är lite trötta, såklart. Jag med, för jag blir lite hysterisk när mamma ska komma, så jag har städat hela dagen. Dammsugit exakt överallt…

Mötet i Boden gick över förväntan också. Vi fick en lång, trevlig pratstund, massor med tips och lite kaffe. Och så fick vi höra återigen; vi har en affärsidé som borde fungera. Vi fick även lite tips på strategier för hur marknaden och ekonomin ska hanteras. Och en hemläxa. Den ska vi börja jobba med imorgon.

Tags: Oj, vad många det blev! =)