Bara egentligen för att jag kan och vill, har jag skrivit på denna lista. Jag vet att det inte kommer göra någon skillnad, för antagligen kommer det ske iaf. Men kanske att de släpper det lite tidigare… En pryl med EA som är lite bra är att de iaf FÖRSÖKER få saker och ting någorlunda buggfritt innan de släpper dem. För de vet att deras kunder inte kan någonting om datorer (de flesta sims-spelare kan nog inte det, men iofs finns det många på modthesims2 som kan…), och säger “skit-spel” om det buggar. Dessa personer vet inte vad beta betyder, så…

Och så röstade jag här. Det betyder inte heller någonting. Men av någon anledning känner man att man vill rösta. Göra sin röst hörd, fast ingen hör den. Skrika när ingen lyssnar…

EDIT: Ojdå, det verkar som om det svänger rätt så rejält på den där röstningssidan. När jag röstade hade Piratpartiet 3%, och nu har de 7%. Antingen har alla pirater just hittat sidan, eller så är det inte så många som röstat än… =)