Nu har jag fått beskedet om skatteåterbäringen, så kanske finns det på kontot nu. Undras om jag ska spara pengarna eller om jag ska köpa mig nåt fint… Det blir antagligen det första. Det brukar det bli. Kanske kommer de pengarna väl till pass till hösten, då man antagligen ska betala hela kostnaden för ridlektioner på en och samma gång.

Mickes pappa som var här för att låna lite filmer (FILDELNING! Är jag olaglig nu?) sa åt mig att jag inte ska betala min folksam-föräkring. Det är nog smart. NÄR är det tänkt att den ska gälla? Det är nån SEKO-tecknad föräkring och har med jobbet att göra på något vänster. Men jag är ju inte på jobbet just nu, och billig är den inte! De vill ha 1200 kronor av mig helt plötsligt. Det kom två räkningar i ett brev, och det står inte vilken period det avser. Är det per månad var och en av dessa räkningarna gäller? Isf tänker jag inte betala. Det tänker jag iofs inte annars heller.

Men de fick lite av mina pengar ändå. Jag ville ringa dem och fråga om jag kan gå ur genom att inte betala eller om de vill ha ett brev eller annat. “Vi tar ditt samtal så fort vi kan” i tio minuter och så plötsligt “Vi är upptagna, ring senare”. Kunde de inte sagt det från början? Skit-folksam…