Sara hade bestämt att vi skulle rida barbacka idag. Jag tyckte att det skulle väl bli ok… inte som att jag inte gjort det innan. Jag hade nog inte fattat riktigt hur NYTTIGT det skulle visa sig vara! Jag har inte en muskel som inte säger åt mig att lägga mig och sova just nu. Jag är trött från fingertopparna till tårna, och hjärnan gör ont. Men nyttigt var det. Det kände jag på en gång. Balansen var inte riktigt det den varit, även om den var bättre än jag först trodde när jag satt upp (höll på att falla av igen). Och så är det ganska många muskler man måste använda när man vill få en häst som Lucy att gå som man vill. Jag red nämligen henne idag, och Sara red en häst som heter Charlie. Vi hade fått de två bekvämaste (mjukaste?) hästarna, fick vi höra, och det var vi glada för! =)

Ah! Det är jobbigt att skriva, för jag måste röra på fingrarna… Lorg my Blorg…

Lucy
(bilden är återigen lånad från Jokkmokks Ridklubbs hemsida