Trött i hela kroppen

Sara hade bestämt att vi skulle rida barbacka idag. Jag tyckte att det skulle väl bli ok… inte som att jag inte gjort det innan. Jag hade nog inte fattat riktigt hur NYTTIGT det skulle visa sig vara! Jag har inte en muskel som inte säger åt mig att lägga mig och sova just nu. Jag är trött från fingertopparna till tårna, och hjärnan gör ont. Men nyttigt var det. Det kände jag på en gång. Balansen var inte riktigt det den varit, även om den var bättre än jag först trodde när jag satt upp (höll på att falla av igen). Och så är det ganska många muskler man måste använda när man vill få en häst som Lucy att gå som man vill. Jag red nämligen henne idag, och Sara red en häst som heter Charlie. Vi hade fått de två bekvämaste (mjukaste?) hästarna, fick vi höra, och det var vi glada för! =)

Ah! Det är jobbigt att skriva, för jag måste röra på fingrarna… Lorg my Blorg…

Lucy
(bilden är återigen lånad från Jokkmokks Ridklubbs hemsida

Flattr this!

6 reaktioner på ”Trött i hela kroppen”

  1. Hmm.., har sett att det finns en donationsknapp längst ner. Kan tänka mig donera en silverfemma (vid mitt nästa besök i Jokkmokk) och speciellt om det är det mycket hästbilder på bloggen (i vild norrlandsnatur)- kan jag med lätt samvete rekomendera att alltfler använda donationsknappen. Då går det till välgörande ändamål.

  2. Synd att min syster hunnit flytta sin kuse på sommarbete, annars hade du gärna fått klappa på honom från mig. Kan ju inte fara ner och göra det själv såhär i pollentider…

  3. Mikael m: Jag förstår inte vad du menar. Hur är det välgörande ändamål för att jag har bilder på hästar på bloggen?

    Johanna: Om Striker hade stått i en box eller något på ridklubben när jag varit där så hade jag definitivt hälsat…

  4. Det är säkert mångbottnat; det är ju så mycket humbug på nätet,…hästar är rätt trevliga (inger förtroende)och intresset för dem verkar ärligt, så man känner att donationssilvret inte går till inköp av Norrlands Guld, utan istället kanske till en trevlig sittkudde (att ha på hästen), därav välgörande Ända-mål.

  5. Försökte vara? Glöm inte att jag sitter nästan i Skåne och här är alla lite lustiga bara man öppnar munnen. Har idag cyklat drygt 2 mil till Laholm, sen skall jag cykla hem igen (Halmstad) innan mörkret. Det betyder att nästa sittkudde måste jag ha åt mig själv efter den här turen – obehagligt bitvis, tung trafik passerar säkert bara 60cm ifrån, i 90 km i tim – när jag ser MacDonaldsskylten vet jag att är framme. För att kommentera det också, McD är lite som Sverige-Demo, man behöver ingen utbildning men kan avancera snabbt till propagandminister.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.