Fildelning

Igår var det demonstration och tal hölls. Jag hade velat vara där, men det kändes lite väl att åka till stockholm för en demonstration när man inte gjorde det när kompisarna gifte sig…

Iaf så fick Micke en film av Andreas som visade talen som hölls i stockholm. Piratpartiet, Piratbyrån och the Pirate Bay kunde ses. Det var välformulerade tal, även om jag fortfarande faktiskt inte fattat grejen med att kalla sig just pirat.

Efter de inspirerande talen kunde jag inte låta bli att undra om någon fildelat denna film på TPB. Kändes som att den borde finnas där. Sökfunktionen är ju ur funktion, så jag vet inte om den redan fanns, men jag tyckte att det var ett utmärkt tillfälle att prova tanka upp någonting. Jag tror följande länk ska kunna leda till rätt plats:

Filmen

Flattr this!

En reaktion på “Fildelning”

  1. Att kalla sig ”pirat” tror jag är ungefär som när homosexuella människor kallar sig för bögar och flator. Det är för att avdramatisera en negativ term.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.