Om man söker efter “torrent lost” på google, då får man en massa käcka länkar vart man kan tanka hem serien lost. Innebär det att google är lika olagliga som the Pirate Bay? Eller är det bara om man hostar de olagliga (tydligen) torrentfilerna som man gör sig skyldig till brott?

Är det ingen som är kapabel att skriva ett program där de som använder det själva hostar slumpmässiga torrentar? Givetvis måste samma torrentfil då finnas på ett gäng ställen, annars försvinner den ju om fel person stänger av datorn. Det kanske blir för mycket trafik om alla torrentfiler hela tiden ska kontrollera på hur många ställen de finns och kopiera sig om så inte är fallet… Och så måste de dö efter ett tag. Annars blir det fullt på allas hårddiskar. Men de kanske brukar dö av någon naturlig orsak i vanliga fall? Om man gjorde en sådan klient iaf, som inte behöver en server någonstans, och som är helt krypterad, och så att man inte har kontroll över vilka torrentar man hostar. Då skulle ingen kunna stoppa utvecklingen? Och då skulle debatten kanske ta en annan vändning. Eller, varför skulle den göra det, den har inte varit logisk hittills, men kanske… Jag uppviglar säkert till brott här. Eller gör jag? Jag är inte ens säker. Skumma samhälle vi lever i. Snart är jag väl en brottsling om jag erkänner att jag varit INNE på TPB och tittat alls.