Nån slags sjuka…

…har drabbat min bubbe. Han mår dåligt och ligger till sängs och vill inte ha något, fast jag frågat flera gånger. Jag trodde han var bakis, men det blev värre inatt. Han kunde inte ligga still, låg och vred sig och hoppade omkring (eller vad han gjorde) halva natten. Hoppas nu bara att det inte är något allvarligt.

Btw, hur knasigt är det inte med en katt som bär in metallbitar som om de vore något slags byte? Åzkar kom in med nån metallgrej igårkväll. Den är kvadratisk, ser ut att vara av aluminium, kanske 2 mm tjock. I varje hörn verkar det ha suttit en skruv eller spik, och i mitten är ett hål lagom för en liten fågel uppsvetsat (eller vad det heter). Micke trodde nämligen bestämt att metallbiten kom från en fågelholk. Jag var inte lika säker.

Flattr this!

2 reaktioner till “Nån slags sjuka…”

  1. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.