Någonstans i Jokkmokk sitter det en bakis kille och undrar “Dude, where is my car?”. Eller det vet jag inte, men bilen är här utanför, kan jag berätta! Finnes: vit (blå?) saab. Kom och hämta den när som helst, du som äger den. Den är inte ivägen eller så (vi var iväg och käpte hamburgare med våran bil, så man kommer ut ok), så om baksmällan är hård mot dig går det bra att låta den stå där så länge…

Egentligen vet vi vems bil det är, men det är roligare att låtsas att man inte vet… =)

För övrigt har det hänt lite på hemsidan. La upp lite simmar, mest i protest mot thesims2.ea.com, som plockade ner mina simmar för att det finns bröstvårtor på huden på dem. =o Men alltså, om man är så känslig så att man inte pallar bröstvårtor, hur går det då med själva brösten, som man ju MÅSTE se för att kunna se bröstvårtorna. Hela saken är löjlig. Nu ska jag leta efter mesh-länkarna som hör till simmarna jag la upp…

Någon dag kanske man skulle ändra hela sidan till engelska också. Nu kändes det fel att lägga upp simmar på svenska, så de är på engelska, men resten av sidan är på svenska (i princip för att jag inte tänkte mig för när jag la upp den). Och det ser ju lite konstigt ut, kan jag tänka mig. Bloggen kommer dock aldrig bli annat än svensk. Det skulle hämma mitt svammel alldeles för mycket. =D