Ny låt

…och den är dååålig! Den uttrycker iofs mina känslor rätt bra för ett visst spel, som kan kännas otroligt tjatigt ibland… =) Men jag lyssnar just nu på Ensam på mitt hav. Skulle vilja göra såna låtar som jag gjorde på det hacket igen. Jag blir glad och engagerad av dem. Allt som hänt efter det känns tråååkigt! Blä.

Eftersom jag är som jag är så lägger jag ändå upp allt på hemsidan. Jag är en sån person som vill dokumentera allt. Och har jag en hemsida där all musik ligger, då lägger jag allt där.

Kanske kan jag bara göra bra (i jämförelse med mig själv alltså, om du som läser detta är ute efter verkligt bra musik får du nog söka dig någon annanstans) musik när jag har julstämning? Får sätta upp lite färgade lampor här inne och se om det blir bättre… =)

Flattr this!

3 reaktioner till “Ny låt”

  1. Jag måste säga att det var inte bland dina bättre skapelser. Humorn och dynamiken saknades.

    Jag diggar fortfarande ”Glitter”, den är sådär skönt mysko, ungefär som om Kraftwerk ca 1973 och Mariah Carey gjorde musik tillsammans.

  2. Jasså, jag trodde du sågade den. =) Jaja, jag gjorde den senaste imorse, på ett osedvanligt märkligt humör. Jag brukar jobba längre med låtarna innan jag lägger upp dem. Förlåt, världen!

  3. Om jag sågade den så har jag isf ändrat uppfattning. Din ”musik” eller vad man nu ska kalla det växer på en ju mer man lyssnar på det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.