Ingen ny låt

Jag bestämde mig för att jag borde göra något åt den senaste låten innan jag lägger upp den. Så jag tog ner den. Den kanske kommer upp igen. Om jag får till den. Annars tyckte tom jag inte om den, så det kanske inte är så stor risk… Hade lixom en negativ känsla att bygga den på, och det var inte någon engagerande känsla heller. Typ, hur gör man en bra låt som förmedlar tristess? Känns typ omöjligt.

Flattr this!

3 reaktioner på ”Ingen ny låt”

  1. Bra Vidde. Är det sant att du bor i Jokkmokk? Vad intressant. Råkade läsa dina inlägg hos J Nylander om 6-timmars. Förstår inte kritiken mot kortare arbetsdagar, det finns jobb där de hårdaste kritikerna inte skulle stå med i en timme. De som jobbar längre får väl göra det o s v. En gång i tiden skulle man ju också jobba på lördagarna. För inte tala om 12-13 timmar i någon gruva….., NYA LÅTAR? Det kommer, det kommer. Mina kommer ofta på morgonen, det tar några minuter. Men jag gör inga texter till. Men skriver ändå förstås. Har du något spännande att berätta om musiklivet i Jokkmokk, …. på engelska, …., eller svenska, kolla in läget på mina bloggar, publicerar gärna något exotiskt, vardagsexotiskt, behöver inte vara något märkvärdigt.

  2. Rullade ner och kollade din ”Carola-special”,klart intressant…., tyvärr är jag rätt mycket i språnget dessa dagar, men jag kollar i alla fall mail dagligen (min egen dator är paj sedan jultid) D v s kollar dina tidigare poster här anefter, allteftersom tiden infaller. Vet att min engelska blogg lästs i både USA och Afrika…., annars var zagolandet.blogspot.com min första, sedan har det bara svullnat upp.

    bonnajazz@spray.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.