Jag är så himla sugen på att gå på McDonalds! Det är tv:s fel. De visade Super Size Me när vi var hos Henka för ett tag sen, och jag blir alltid så sugen på hamburgare (just donk-hamburgare oxå) av den. Det är ju säkert meningen att jag inte ska det, men iaf. Och sen börjar jag tänka på Pulp Fiction. “Mhmmm! That IS a tasty burger!”

Kommer ihåg att jag och syrran pausade precis när han biter i hamburgaren och gick och skaffade donkisar till oss själva. Sen opausade vi. Den där bilden är lixom fastetsad i huvudet på mig. Och jag tror faktiskt att det är det där extremt onyttiga brödet som är boven… som jag blir sugen på.

Kanske ska tillverka Råby-Godisar? Efter såna brukar man inte vara sugen på någonting alls på en vecka.

Recept Råby-Godisar:
VARNING: Extremt onyttig mat
Ingredienser:
*korvbrön
*bacon (lika många skivor som korvbrön)
*vitlökssmör
*ost

Bre vitlökssmöret i korvbröden och lägg på nån skiva ost eller två (inuti korbrödet). Stoppa in ena änden på ett bacon (rå) i glipan i ena änden av ett korbröd och vira baconet runt runt korvbrödet på längden tills det tar slut (baconet tar slut, alltså), och stoppa sedan in andra änden av baconet i korvbrödet på samma sätt som den första änden. Är ni med? Bra. Upprepa med alla baconen och korvbröden. Skicka in alltihop på en plåt i ugnen. Är helt osäker på temperatur eller tid, men osten och det ska smälta, och baconen ska inte vara råa när det är färdigt.

Ät inte mer än tre samma dag. De rubbar hela ens hälsotillstånd! Iofs åt jag fyra såna där efter att inte ha ätit någonting på två dagar (lan och starcraft-spelande med envis motståndare kan ha varit orsaken till det). Sen mådde jag dåligt en hel dag.