Musik är svårt

Jag har en låt som jag bråkat med från och till under väldigt lång tid nu. Den blir inte bra. Och det blir konstigt brus i högtalarna ibland, och så kan jag inte ens bestämma hur fort den ska gå. Kanske borde låta bli hela musik-grejen. Jag är ju inte ens bra på det. Det är inte som att jag identifierar mig som nån slags musiker eller så. Mest en kul grej för att se om jag kunde. Och på frågan om jag kunde måste jag svara både ja och nej; ja, för det blev musik. Man måste benämna det musik, oavsett hur knasigt man tycker att det låter. Och nej, för det blev absolut inte sån musik jag ville göra.

Och kanske är det problemet. Att jag kan inte göra sån musik jag hade tänkt göra. Min musik är annorlunda. Och därför blir jag bara missnöjd ist för att göra sån musik som jag gör, vad det nu är för en…

Nu lägger jag ut låten iaf. Om någon har något tips på hur den ska bli bättre, snälla, säg! Det är den som heter Glitter (på hemsidan).

Flattr this!

2 reaktioner på ”Musik är svårt”

  1. Den var intressant, gav mig Nintendo 8-bitars vibbar.

    Tror dock inte vi ska förvänta oss att hitta den på nån Absolute MusicHitsForRetards-skiva riktigt ännu..

  2. Haha! Nej, jag har väl inte sagt att jag gör BRA musik? Iofs kan jag tycka om att lyssna på den ibland, men jag är nog partisk…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.