Igår vimlade det av fjärilar ute. Jag såg en nässelfjäril, och så en sån där liten vit en. Micke såg också en fjäril när vi var ute och gick, men jag missade den. Ok, så det kanske inte vimlade. Men det fanns fjärilar iaf!

Idag ska jag ringa akieinvest och låtsas att jag inte har internet. Då måste de skicka mig papper så att jag kan deklarera. Jag hatar att deklarera de där aktierna, så jag ska be dem skicka med ett papper som jag kan skriva under, så får de sälja alltihop. Det är ju bara till besvär. Om man höll på med det så var det säkert kul, men det gör ju inte jag, och så blir det detektivarbete varje år för att försöka förstå vad aktieinvest har gjort som får skattemyndigheten att tro att jag har haft reavinster. Det har jag inte. Bleh.

Och så stöder man kapitalismen genom att ha aktier också. *går in i stoppa-krossa-vi-kräver-mode”