Nu börjar mitt spel att likna något! Banan genereras slumpmässigt liksom alla monster, saker och varelsar. Det gäller att hitta den dörr som leder ut. Det är himla svårt att hålla sig levande ibland, dock. Och andra gånger har man så mycket hp så man undrar om man någonsin får slut på det… Så det behöver balanseras på nå vänster.


Jag har försökt göra det hela så intuitivt som möjligt. Onödigt att behöva sitta och fundera på vad man ska trycka för en knapp. I för inventory som i alla andra spel, osv. Fast man kanske ska fixa en lista med kommandon ifall man delar med sig när det är klart… =)

Btw: jag vet att en del bilder är mer än lovligt fula, men jag har faktiskt målat de flesta i paint med touchpad, så vad kan man begära?

Btw2: Man kanske ska gå och lägga sig nu, det är ju rätt sent på kvällen… eller vad det är. =)