Helt plötsligt häromnatten när jag slog på min telefon för att använda den som väckarklocka hände en skum grej. Plötsligt var allt på tyska. Lite störande, tyckte jag. Dessutom hade bakgrundsbilden ändrats. Jag ändrade skyndsamt tillbaka till svenska och satte en ny personlig bakgrundsbild. Men på morgonen var det något skumt igen. Nu är telefonen på engelska. Fast alla menyer heter fel. Ska jag tex till alarm måste jag välja “messages->character encoding”. Då kommer jag till mina alarm, och alla är inställda på “on”. vill jag slå på dem måste jag välja “once” ist. I detta tillstånd kan jag inte hitta språkinställningarna, och ibland får jag bara upp en skärm med ett gäng skumma tecken.

Jag undrar om min telefon fått spader, eller om det är LG eller kanske 3 som bestämt sig för att jag behövde uppdateras. Det behövde jag inte. Jag var väldigt nöjd med allting. 3 däremot, har uttryckt en åsikt om att jag inte borde vara nöjd med min telefon, och det är så enkelt och billigt att byta så! Jag säger bara: Ge fan i mig! Låt mig vara! Ge tillbaks min telefon!