Nu är det jul igen


Snart bär det av till Hölö. Vi är supertrötta, för det har inte sovits ordentligt, men idag fick jag iaf ett ja från Posten. Jag får söka friår. Nu ska jag bara ta mig igenom arbetsförmedlingens braiga formulär. Jag kommer inte vidare och kan ta reda på vad jag måste veta förrän jag vet allt på ena sidan. När jag tagit reda på Postens organisationsnummer visar det sig att jag måste ha Pettssons telefonnummer. När jag tagit reda på det, undrar vad det kommer visa sig att jag måste ha då?

Bilden föreställer förresten min julgran som jag införskaffat på ÖB. Fast det blev lite mörkt.

Flattr this!

2 reaktioner på ”Nu är det jul igen”

  1. O nu var det hack igen och nu var det hack igen. Och hacket vara väl till poska? O det var inte sant o det var inte sant, för däremellan kommer sovstunden!

    🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.