Micke: “Jag ska aldrig mer dricka!”
Ja, vi får väl se. Själv har man ju yttrat de där orden lite för många gånger.

Festen igår var helt underbar. Människorna på den var till stor del ganska unga (20-årsåldern), men av någon anledning har jag svårt att köpa folköl utan att visa leg, och för en 20-åring ser jag tydligen ut som 22. Smälta in i mängden var inget problem. Kändes lite som att åka tillbaka i tiden. Speciellt eftersom jag alltid dricker folköl på festerna (jag tål inte starkare grejer juh). Träffade en LTD-are och upplyste honom om citat av mig på hemsidan. Och en människa som hade ett skumt nick, och som, när jag ville kalla honom för Y förvirrat undrade vad Yggdrasil hade med någonting att göra. Sedan hade vi en intressant (drucken) diskussion om religion.

Micke sprang runt och bjöd trevliga människor på wiskey och försökte hjälpa alla och ge dem goda råd. Han är bra underbar. Sen blev det lite mycket för honom, därav citatet.

Nu ska jag leta rätt på nå kaffe eller så.