När jag ser en klocka på tv eller film eller liknande försöker jag alltid få reda på vad klockan är genom att titta på den. Detta sker innan mitt förnuft hinner tala om för mig att klockan i filmen antagligen INTE är exakt lika mycket som klockan är i verkligheten. Det är nån slags reflex. Det lustiga är att situationen uppstod alldeles nyss, och när jag skakandes på huvudet (åt mig själv) vände på mig för att se vad klockan var på riktigt, var den exakt lika mycket som den i serien jag kollade på (Gilmore Girls). Weird…

Jag var ute och drack öl igår. Ute är rätta ordet, för vi kom aldrig till Konrads som det var tänkt. Det kan ha berott på att ingen av oss egentligen ville dit. Iaf inte jag, Bella och Jakob. Istället vandrade vi omkring i en halv evighet mellan Viksäng (där vi jobbar) och Malmaberg (där vi tillslut hittade Dorre och hennes kompis). Jag bryr mig inte om att vi aldrig kom fram. Jag hade skojigt, och jag tyckte att jag hade sparat så mycket pengar på att inte gå in på en krog, så jag åkte taxi hem. Efter att jag beställt den till rätt adress. Först beställde jag nämligen en till Bomullsvägen 14, vilket inte ens var i närheten av var jag var. Vaddå, om det ligger ett brev hos någon adresserat till honom, då får man väl anta att han bor på adressen på brevet? Tydligen inte… =)

Nu ska jag snart till jobbet. Jippi. Hoppas Jakob och Dorre är bakis! =) Det är inte jag. Jag botade mig med mjölk och kaffe. Är bara lite seg.