Musmatta

Var och skaffade corepad på datacorner idag. Najs. Killen på pc-city verkade MYCKET förvånad när jag sa att jag tyckte icemat var läskiga och mycket hellre ville ha corepad. Det hade de ju inte. Men införskaffade en hdd där iaf. Och inte 50 cd-skivor, då jag insåg hur lite jag bränner ut nft.

Sen blev det spontan-lan med manne. Så nu har jag druckit öl och spelat ssschnappi som inledning på det. =)999999 oj, min nia är fortfarande konstig. Minns inte ens vad det var jag spillde på den längre… Ketschup? Det stavas nog inte så… Weee!

Flattr this!

6 reaktioner till “Musmatta”

  1. När min Func har nötts ut om nåt år så blir det nog en Corepad för mig med. Icemat tycker jag är vråläckliga, den där känslan mot handen och det där tokäckliga ljudet som blir när man flyttar musen… *ryser*

  2. Nu tycker farbror Nisse att ni överdriver. Det låter som ”dra fingrar påtavlan” om det är damm eller skit mellan..

    Oh well 🙂

  3. Henka, för OSS låter det lika hemskt! Ok? Du är fri att ha och tycka om precis vilken musmatta du vill. Ibland håller inte folk med varandra. Det är bra. Tänk om alla ville ha samma operativsystem, tex, då skulle Bill Gates styra över världen… Vänta nu, nu blev det nåt fel i mitt resonemang!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.